06 de gener de 2018
06.01.2018
40 Años
40 Años

Els reis a l'Alt Empordà

Han arribat a la comarca per terra i mar

06.01.2018 | 11:10

Els Reis d'Orient han tornat a l'Alt Empordà per fer realitat els somnis de petits i grans. Ho han fet a través de diversos mitjans.

Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar en vaixell a la platja de l'Escala. Després de saludar van enfilar-se als seus cavalls per fer un recorregut pels carrers del nucli antic acompanyats de carrosses, patges i tambors. A l'església van rebre tots els nens.


El vaixell dels Reis arriba a la platja de l'Escala

Roses va assegurar-se que ahir tots els infants poguessin apropar-se als Tres Reis. Després d'un recorregut pels carrers i uns parlaments al balcó de l'Ajuntament va tenir lloc la tradicional rebuda, a la plaça Frederic Rahola. Els van rebre, els van escoltar i els van repartir caramels.Una multitud rep Ses Majestats, que saluden des de l'ajuntament

Els Tres Reis de l'Orient van fer ahir una llarga cavalcada a Castelló d'Empúries per poder saludar els petits de la vila. Van arribar pels canals a Empuriabrava des d'on després d'un petit recorregut es van adreçar cap al nucli de Castelló. Davant la Basílica van rebre tots els petits.


Els reis també van arribar pels canals a Empuriabrava


Les carrosses van passejar ahir a partir de les sis de la tarda els Reis Mags d'Orient pels carrers de la Jonquera. Van apropar-se als petits per donar-los la mà mentre feien el recorregut amenitzat per Tambors i Xanquers per tot el carrer Major. Van repartir caramels als petits.


A la Jonquera van mobilitzar Tambors i Xanquers per tot el carrer Major

I a Figueres, també varen ser rebuts per milers de persones en el seu recorregut fins a l'Ajuntament.


Els reis pel centre de Figueres

I també varen passar per tot els pobles de la comarca, com Borrassà, Peralada, Vilanant i, fins i tot, a l'Hospital de Figueres.


Hospital de Figueres


Borrassà


Peralada


Vilanant
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema