L'administració de Loteries número 3 de Figueres, ubicada a la plaça del Gra, ha repartit un milio d'euros en el darrer sorteig de l'Euromillones. Es tracta del premi El Millón, una numeracio que s'inclou dins la mateixa butlleta però nomes vàlida per Espanya. El sorteig es va fer la nit de divendres i ha estat un client qui ha alertat a les propietàries de la Loteria Bartis. Es tracta d'un joc complementari del sorteig de l'Euromillones disponible exclusivament per jugadors espanyols. El joc es realitza els divendres i ofereix un premis d'1 milió d'euros.

D'altra banda, i com no va aparèixer cap encertant de primera categoria de l'Euromillones en el sorteig celebrat aquest divendres 1 de desembre, el premi que hauria estat de més de 90 milions d'euros passarà a engrossir el pot.

A Espanya es va validar un dels tres butlletes premiades de segona categoria, que va ser adquirit a San Juan de Aznalfarache (Sevilla). El Millón d'aquesta setmana va ser per una butlleta adquirit a Figueres (Girona).

Euromilions, la loteria Europea, en la qual participen Àustria, Bèlgica, Espanya, França, Irlanda, Luxemburg, Portugal, Regne Unit i Suïssa. Amb un sistema semblant al de la Loteria Primitiva d'Espanya, en tenir una base de jugadors tan gran, Euromillones pot oferir uns premis de major quantia.