Miguel Bosé ha denunciat davant la Policia Nacional un intent d'extorsió, després que uns desconeguts li exigissin 60.000 dòlars a canvi de no publicar unes fotos del cantant amb els seus fills.

L'artista va presentar la denúncia el passat dia 7 d'agost en la Comissaria de Policia de Pozuelo de Alarcón (Madrid), segons han confirmat a Efe fonts policials. El periòdic digital L'Español ha publicat que havia denunciat que estava sent víctima d'una extorsió a partir d'un ciberatac al seu telèfon mòbil.

Durant la matinada del 7 d'agost, Bosé va rebre diversos correus electrònics i missatges de WhatsApp en els quals li exigien 60.000 dòlars per unes imatges de l'estiu passat en les quals apareixia amb els seus quatre fills al parc Disneyland Anaheim de Los Angeles (Estats Units).

L'Español precisa que Bosé va acceptar la invitació per figurar com a imatge comercial del parc, però va exigir que als seus fills no se'ls veiés la cara, per la qual cosa van ser fotografiats d'esquena.

Segons el periòdic, "a nivell particular" sí que va permetre que es fessin altres fotos en les quals sí que es reconeixia als menors, però aquelles imatges només les hi van lliurar a ell en un arxiu informàtic i la resta de còpies van ser destruïdes.

El mateix cantant va difondre després la imatge a la xarxa social Instagram: "Gaudint amb els meus fills de #Disneyland el #LugarMásFelizdelMundo us ho recomano! Una passada!!!", en la qual apareixen els menors d'esquena.