22 de juny de 2017
22.06.2017
40 Años
40 Años
Suscriptors

El Setmanari de l'Alt Empordà, ara més a prop teu

Oferim per primera vegada la possibilitat d'accedir a tots els formats de l'Empordà de forma conjunta

23.06.2017 | 18:28
El Setmanari de l'Alt Empordà, ara més a prop teu

El Setmanari de l'Alt Empordà engega una nova forma de gaudir dels seus continguts. Ara, oferim per primera vegada als nostres lectors la possibilitat d'accedir a tots els formats de l'Empordà de forma conjunta en el nostre propi Kiosc.

D'aquesta manera, podràs gaudir de l'edició impresa cada matí al teu domicili i també de la còpia digital, que podràs llegir còmodament des de qualsevol dispositiu mòbil.

A més, els lectors que actualment ja són subscriptors de l'edició impresa tindran accés gratuït a la còpia digital.

Les nostres subscripcions

El Setmanari de l'Empordà ofereix als seus lectors nombroses opcions per informar-se cada dia, de manera que tots tinguin una que s'adapti al seu estil de vida. Per això, llancem diferents tipus de subscripcions perquè cada lector pugui triar la que millor cobreixi les seves necessitats.

Descobreix la nostra oferta punxant en el botó SUBSCRIU-TE que hem incorporat en la part superior de la nostra capçalera.

Accés al Kiosc

Per poder gaudir d'aquest servei només hauràs d'identificar-te a http://kiosc.emporda.info/ amb el mateix usuari i contrasenya que has utilitzat per registrar-te en la nostra edició digital. Si no estàs registrat, inicia el procés en www.emporda.info i després accedeix al Kiosc.

Una vegada registrat podràs triar l'edició que més t'interessi i el tipus de subscripció que més s'adapti a les teves necessitats.

Per gaudir de la còpia digital i poder llegir còmodament l'edició impresa en el teu dispositiu, només hauràs de fer clic sobre la portada i es descarregarà automàticament.

A més, també podràs descarregar la app del Kiosc tant a Apple Store com a Google Play.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema