Una imatge del Papa Francesc amb el polze dret aixecat protagonitza la portada de l'edició italiana de la revista 'Rolling Stone' de data 9 de març, nombre que se centrarà en un pontífex que "sembla realment adequat" als temps actuals.

Segons ha informat la publicació en un comunicat, en aquesta ocasió ha dedicat la portada a Francesc perquè "el papa diu coses de sentit comú", tant és així que "la seva solitud comença a ser palpable".

Un pontífex "senzill" -com la fotografia de portada- "que sembla realment adaptat al nostre temps", indica la revista, dedicada a la música i la cultura popular.

" 'Rolling Stone' celebra que el Papa ha conquistat a tots els joves amb les seves paraules d'atenció als més pobres, amb el seu to proper a la gent comuna, amb una disposició decididament popular", subratlla.

La revista també aborda la propera visita de Francisco el 25 de març a Milà (nord d'Itàlia), on visitarà a dues famílies a les pròpies llars i reunirà els joves a l'estadi de San Siro, entre altres actes.

Al número inclou diverses entrevistes, entre elles una al director de "Civiltà Cattolica", la revista de la Companyia de Jesús, Antonio Spadaro.