El primer premi del sorteig de Reis ha estat per al 08354 i ha caigut a l’administració número 3 de Torrent, al País Valencià. El premi està dotat amb 2 milions d’euros (200.000 euros per dècim). El segon premi, dotat amb 750.000 euros per sèrie, ha estat per al 95379 i ha caigut parcialment a Barcelona, Castelldefels (Baix Llobregat), Manresa, Moià (Moianès) i l’Escala (Alt Empordà) molt repartit arreu de l’Estat, entre els quals a Roquetas de Mar (Almeria), Oriola (Alacant), Màlaga i El Ejido, entre molts altres municipis. En total, Catalunya hauria pessigat al almenys milió d’euros en els principals premis en la rifa d’aquest any, tot i que algunes administracions encara no han precisat quants dècims o sèries han venut.

El tercer premi del sorteig de Reis, dotat amb 250.000, ha estat per al 85073 i ha caigut íntegrament a l’administració número 2 a Benetússer (Horta), al País Valencià. D’altra banda, els reintegraments han estat per al 4, 3 i 2.

El 95379 ha esquitxat parcialment Catalunya. A Barcelona, s’ha venut en un estanc situat al carrer Gran de Sant Andreu 168; una sèrie a l’administració número 1 de Moià (Moianès), situada al carrer Sant Antoni número 3; a l’administració número 9 de Manresa, situada a l’Avinguda de les Bases; en una botiga al carrer Pompeu Fabra número 5 de Castelldefels on el 2012 van repartir part de la Grossa i en una benzinera de l’Escala, situada a la Ronda dels Oficis número 5.

En total, Catalunya ha repartit, almenys, 1 MEUR corresponent a la sèrie venuda a l’administració de Moià (750.000) i al dècim venut -fins ara confirmat- en un estanc del carrer Gran de Sant Andreu de Barcelona i en una benzinera de l’Escala (Alt Empordà), amb 75.000 euros cada un. A aquests imports, caldria sumar-li, com a mínim un dècim més venut a les administracions de Manresa i Castelldefels, que tot i resultar premiades, no han obert les portes; a més dels premis obtinguts per les aproximacions als números premiats.