02 de desembre de 2016
02.12.2016
40 Años
40 Años
Roses

José Roy il·lustra el calendari del 2017 amb fotos de Roses

El fotògraf ha escollit imatges quotidianes i també escenes de l'activitat festiva i cultural

02.12.2016 | 13:59
El fotògraf José Roy i el regidor de Cultura, Francesc Giner.

El 5 de desembre, l'Ajuntament de Roses posa a disposició del públic el calendari amb imatges de Roses que edita anualment pels volts de Nadal. Els punts de distribució on es podran dirigir els interessats que desitgin obtenir un exemplar seran la Biblioteca Jaume Vicens Vives, l'Oficina de Turisme i el Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'Ajuntament.

El fotògraf escollit en aquesta ocasió per posar imatge als mesos de l'any 2017 ha estat José Roy. A través de 13 fotografies (12 mesos + portada), ofereix en aquesta ocasió un recorregut pels principals esdeveniments que transcorren a Roses al llarg de l'any.

Alguns d'ells són quotidians i del dia a dia, com la venda de peix al Mercat Municipal, treballs de manteniment de la vila, tasques d'una embarcació de pesca, etc D'altres mesos, mostren escenes de l'activitat cultural i festiva pròpia de l'època, com els preparatius a les carrosses de Carnaval, els Miquelets amb el seu canó durant la Festa Major, o la representació d'Els Pastorets, entre d'altres.

L'Ajuntament de Roses edita el calendari anual que posa gratuïtament a disposició de veïns i visitants del municipi des de l'any 2006. D'aquesta manera, ofereix un obsequi als vilatans coincidint amb les festes nadalenques, plasmant les diverses visions i cares de Roses a través del treball fotogràfic de diferents artistes del municipi.

Com en edicions anteriors, el nombre d'exemplars editats ha estat de 3.000, la distribució dels quals s'inicia dilluns 5 de desembre, fins a la fi d'existències. Les 13 fotografies que integren el calendari estaran també exposades a l'Oficina de Turisme fins a mitjans del mes de gener.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema