23 de setembre de 2016
23.09.2016
40 Años
40 Años
Roses

La construcció de l'escola Montserrat Vayreda de Roses avança a bon ritme

Acollirà dues línies d´ensenyament i compta amb un pressupost de 4,1 milions d'euros

23.09.2016 | 18:46
Josep Polanco, a la visita d´obres.

Les obres de construcció de l'Escola Montserrat Vayreda de Roses, iniciades el passat mes de maig, es troben en aquests moments en la seva fase estructural i avancen segons les previsions establertes. Així ho han pogut comprovar aquest divendres, 23 de setembre, el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Girona, Josep Polanco, i la regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de Roses, Anna Jorquera, els quals, acompanyats per la inspectora d'Ensenyament, la directora de l'escola i l'equip tècnic responsable de la construcció del nou centre, han realitzat una visita d'obres.

El nou edifici que allotjarà el centre escolar, de 3.300 m?2; disposats al voltant d'un gran pati central, comença a agafar forma gràcies a l'avançament en les tasques de fonamentació i estructura realitzades. La nova escola acollirà dues línies d´ensenyament i compta amb un pressupost de 4,1 milions d'euros.

El conjunt comptarà també amb porxos destinats tant a educació infantil com a primària, patis i espai de jocs, un espai d'horta i pistes esportives, amb una superfície total de 7.296 m2. El nou centre estrenarà la seva seu definitiva l´any vinent, durant el curs 2017-2018.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook