La plaça de l'Estació de Figueres va acollir ahir al vespre les actuacions dels grups seleccionats per a la nova edició del concurs de música en homenatge al desaparegut músic Joan Trayter, que ha canviat de dates i d'espai. Fins ara se celebrava durant les Fires i Festes de la Santa Creu, a la primavera, a l'espai de l'Embarraca't, on actuaven els grups.

Els concerts, previstos inicialment a les sis de la tarda, van començar tres hores més tard. Els grups van omplir de música una plaça habitualment molt concorreguda on es van barrejar els assistents al concert amb alguns viatgers que arribaven en tren. L'accés a l'espai era gratuït.

Els assistents van conèixer la música d'aquestes noves formacions però els guanyadors del concurs es donaran a conèixer la setmana vinent. El jurat escollirà tres premiat.

El primer podrà gravar una maqueta als estudis d'Avinyonet de Puigventós Music Land d'Avinyonet i tindrà un premi econòmic de mil euros. El concurs de música va néixer com una aposta per potenciar els grups joves de la zona i en homenatge al desaparegut músic, Joan Trayter.