06 de juny de 2016
06.06.2016
40 Años
40 Años
Fotografia

Lourdes Güibas i Dolores Vizcaíno guanyen el concurs de Medi Ambient de Salut Empordà

També s'han plantat tres ciques que han estat donades per Eugènia Vallega Vilosella

06.06.2016 | 13:34
Les guanyadores amb els directius de la FSE.

La Fundació Salut Empordà ha celebrat el Dia Mundial del Medi Ambient amb un concurs de fotografies relacionat amb aquesta matèria a l'entitat. Les guanyadores d'aquest concurs intern han estat Lourdes Gu?ibas i Dolores Vizcaíno, primer i segon premi respectivament.

Ambdues han presentat imatges preses al Centre Sociosanitari Bernat Jaume. El primer premi ha consistit en un sopar per a dues persones al restaurant Equilibri de Navata i el segon en un mes de matrícula al gimnàs de Torremirona Sport & Spa, del mateix municipi.

Les imatges de totes les persones que han participat al concurs es poden veure a l'entrada d'hospitalització de l'Hospital de Figueres. Estan exposades juntament amb el mural i una representació de la bola del món que han elaborat els usuaris de l'Hospital de Dia del Centre Sociosanitari Bernat Jaume. Donació de tres ciques També amb motiu de la celebració del dia del Medi Ambient, s'han plantat tres ciques que han estat donades per Eugènia Vallega Vilosella.

Les tres palmeres d'uns 25 anys d'edat han estat emplaçades a la zona enjardinada de davant de l'Hospital de Figueres. L'FSE s'adhereix un any més al Dia Mundial del Medi Ambient per ajudar a sensibilitzar la població de la seva importància i per animar les persones a convertir-se en agents actius del desenvolupament sostenible i equitatiu;Promoure la idea que la societat és fonamental per canviar les actituds en relació als temes ambientals; Impulsar una societat que asseguri a totes les nacions i persones el gaudiment d'un futur més segur i més pròsper.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook