Les germanes Concepció i Rosa Vilà Bartis celebren contentes que una persona que ha segellat La Primitiva de dissabte, 13 de febrer, a la seva administració de Figueres hagi resultat guanyadora de 83.342 euros. Aquest dilluns, un agent de la delegació de Girona de Loteries i Apostes de l'Estat les ha visitat per fer-los entrega del cartell en què s'anuncia el premi, que correspon a la combinació encertada de 5 números + el complementari.

"De moment, no sabem a qui li pot haver tocat. Potser no ho sabrem. Però el que ens agradaria és que fos alguna persona que sigui clienta nostra habitual", comenta Rosa Vilà, que juntament amb la seva germana han acordat emmarcar el cartell del premi per lluir-lo a la seva administració, la de la plaça del Gra, la número 3 de Figueres.

Destacar que el resultat del sorteig de La Primitiva d'aquest dissabte 13 de febrer del 2016 ha estat la combinació formada pels números 27 - 30 - 34 - 43 - 46 - 49. El complementari és el 14 i el reintegrament és el número 1.