George Clooney és l'escollit. Sony vol que sigui ell qui encarni Steve Jobs en el biopic que prepara per portar a la gran pantalla la vida del fundador d'Apple.

El més curiós del cas és que, si es confirma la notícia, Clooney es convertiria en el segon actor de la sèrie 'Urgencias' que es posa a la pell de Jobs. Ja ho va fer el seu company Noah Wyle a 'Piratas de Silicon Valley', cinta estrenada el 1999 que relatava la creació d'Apple i Microsoft a través dels seus fundadors: Steve Jobs i Steve Wozniak.

De fet, segons apunta 'Now Magazine', és precisament amb Wyle amb qui competeix Clooney per obtenir el paper. Tots dos són les opcions que estudia Sony, els plans de la qual són començar a rodar la pel·lícula el pròxim any.

Pocs dies després de la mort del cofundador d'Apple, Sony va aconseguir els drets de la biografia escrita per l'exredactor en cap de la revista 'Time' i la CNN Walter Isaacson.

Aaron Sorkin, autor entre d'altres del guió de 'La Xarxa Social', serà qui escrigui el llibret del film que portarà al cinema la vida de Steve Jobs i que estarà basat en la biografia d'Isaacson.