Futbol

Papa Dambally, de posar-se els guants tard a ser Amos de l'Àrea amb el Sant Pere Pescador

El porter gambià resident a Figueres té passat al Vila-sacra i al Sant Miquel de Fluvià i aixecarà el trofeu com el menys golejat de Tercera Catalana

El porter Papa Dambally, Amos de l'Àrea de Tercera Catalana

El porter Papa Dambally, Amos de l'Àrea de Tercera Catalana / LLUIS RIBERA

Lluís Ribera

Lluís Ribera

La 13a edició dels Premis Amos de l’Àrea, impulsats per l'EMPORDÀ, amb la col·laboració del Consell Esportiu de l'Alt Empordà i la Federació Catalana de Futbol, premiarà els porters i els golejadors més encertats de les 11 categories de futbol territorial amb equips representants de l'Alt Empordà, entre Tercera RFEF i Quarta Catalana masculina, i entre Primera Catalana i Amateur Futbol-7 femenina. Enguany també s'hi inclourà el futbol sala femení i masculí de Primera i de Segona Catalana. La gala d'entrega dels guardons tindrà lloc a finals de juny Figueres, en una data encara per concretar.

A Tercera Catalana, Papa Dambally ha estat el porter altempordanès menys golejat, vestint la samarreta del Sant Pere Pescador, sotscampió. El porter nascut a Gàmbia fa 25 anys i resident a Figueres des que era un nen té passat al Vila-saca i al Sant Miquel de Fluvià. Papa es va apassionar pel futbol poc abans de la Covid, després que Abdoulie Jallow "Cherno" el veiés jugar partits lúdics al barri de la Marca de l'Ham. Cherno, actual tècnic de l'Esplais, se'l va endur a l'equip vila-sacrenc. Aquesta ha estat la primera temporada de Papa amb el Sant Pere Pescador i s'ha repartit la porteria amb Lamin Kijera "Toldo", principalment, i amb Rubén Roca.