Successos

Apareix una noia morta enmig d'un carrer a Salt

Se'n desconeix la identitat i d'entrada es descarta una mort violenta i també un suïcidi

Apareix una noia morta enmig d'un carrer a Salt.

Apareix una noia morta enmig d'un carrer a Salt. / Marc Marti

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona a Salt. Ha aparegut sense vida a un lateral del cèntric passeig dels Països Catalans. Una veïna s'ha trobat el cadàver i immediatament ha avisat la Policia Local de Salt, que ho ha certificat i ha informat als Mossos d'Esquadra, que s'ha desplaçat a la zona i s'ha fet càrrec de la investigació.

La troballa s'ha produït cap a un quart de sis del matí i, de moment, no estan clares les circumstàncies de la mort. D'entrada, els Mossos descarten una mort violenta i també un suïcidi. La policia encara no dona per identificada la difunta, que seria una jove d'uns 25 anys del municipi.

A la zona s'han desplaçat també els sanitaris del SEM, que han certificat la mort, els investigadors dels Mossos de l'ABP Gironès-Pla de l'Estany i el forense. El cos de la jove s'ha traslladat a l'Institut de Medicina Legal i Forense, on se li practicarà l'autòpsia que aportarà més indicis de les causes de la mort.

Ara els Mossos d'Esquadra tenen oberta una investigació i busquen testimonis i imatges de les càmeres d'aquesta cèntrica zona de Salt, entre altres per intentar aclarir el succeït.

Aquest tràgic incident ha causat molta expectació a la zona i molts veïns de Salt, a primera hora del matí, s'han apropat a la zona i es preguntaven què havia succeït.