L’Adepaf manté la lluita per la permanència a Copa Catalunya

Els figuerencs superen el Ciutat Vella i tenen la salvació a un triomf

El Vilafant guanya el duel pel lideratge de Primera Territorial a Blanes

L'Adepaf, celebrant el triomf contra el Ciutat Vella

L'Adepaf, celebrant el triomf contra el Ciutat Vella

Empordà

Empordà

El primer equip masculí de l’Adepaf continua en zona de descens a Primera Catalana, però lluitant per assolir la permanència a Copa Catalunya. El dissabte passat, a Castelló d’Empúries, va aconseguir la novena victòria de la temporada davant el Ciutat Vella barceloní (81-57) i té les places de salvació a un triomf. Els nois que entrena Cristian Ruiz van oferir una de les seves millors versions, sent superiors en tots els quarts (al descans, dominaven 41-30) i a la recta final van sentenciar.

El proper partit de l’Adepaf serà aquest dissabte (17.45 h) a terres maresmenques, a Argentona.

«Average» perdut per dos punts

A Primera Territorial, el Vilafant va donar un cop d’efecte per acabar proclamant-se campió després de superar el Blanes B (68-75) a domicili en la lluita pel lideratge. El conjunt que entrena Jordi Burgas, que pujaria a Segona Catalana, ha atrapat el filial selvatà al capdavant, però per només dos punts de diferència té l’average perdut.

Al mateix grup, el Roses, que la setmana anterior havia guanyat a l’Olot (80-79), es consolida al sisè lloc després de desfer-se sense problemes del penúltim, el Guíxols (49-71). A l’altre grup, l’Escolàpies de Carlos Vaqueras es va quedar el duel comarcal contra un l’Escala que no aixeca el cap (80-67) mentre que el Castelló va ser superat per la Unió Girona Maristes (84-41).

El Vilafant, celebrant el triomf a Blanes

El Vilafant, celebrant el triomf a Blanes / Emporda.info

Consolidar el segon lloc

A Segona Catalana, l’Escala manté la persecució al líder GEiEG C, que té a un triomf. Les noies de Toni Espinosa es van desfer del penúltim, el Martinenc (50-59), i confien que les gironines punxin en els tres partits que li queden. El proper partit de les escalenques serà aquest dissabte (17 h) davant l’Espanyol Coras.