L'Escala rep l'Olot en el derbi gironí històric de tennis taula

El duel provincial de la màxima divisió es juga aquest dissabte

Iker González, jugador del CER L'Escala

Iker González, jugador del CER L'Escala / FCTT

Emporda.info

La sala polivalent de l’Escala serà l’escenari, aquest dissabte 13 de gener (17 h), del primer derbi gironí de la història de Superdivisió masculina de tennis taula. El CER Robin Hat Prisco l’Escala es trobarà amb el Gabinet Permar CTT Olot, que prové d’una categoria inferior. Els escalencs són setens i estan a un punt per sota dels garrotxins.

El conjunt escalenc acumula més de 25 temporades competint a la màxima categoria del tennis de taula estatal i el CTT Olot s'ha estrenat aquest curs a la Superdivisió.

Aquesta temporada, Girona disposa de tres equips a la Superdivisió, dos a la masculina (CER L'Escala i CTT Olot), i un a la femenina amb la participació un any més del TT Tramuntana de Figueres.  Les figuerenques iniciaran l’any a Superdivisió femenina aquest dissabte (11 h) a la pista del Museo de la Almendra Francisco Morales, a Priego de Córdoba. El Tramuntana ocupen el penúltim lloc amb tres punts en nou jornades i visita el segon classificat, que té el líder Cartagena a un punt.