L’Empuriabrava-Castelló encara no guanya i la Jonquera i el Marca de l'Ham punxen

Derrota a Palafrugell (2-1), mentre que el Marca de l’Ham i la Jonquera, quart, empaten (1-1) els seus partits

Una jugada del partit La Jonquera-Farners (1-1). | JOSEP RIBAS

Una jugada del partit La Jonquera-Farners (1-1). | JOSEP RIBAS / redacció. la jonquera

Emporda.info

L’Empuriabrava-Castelló continua sense conèixer la victòria després de set jornades de lliga. Els nois de Gabri Maragall s’aferren als gols de Pol Compte, que al camp del Palafrugell va anotar el seu cinquè gol. Tot i l’efectivitat del vilabertranenc, els castellonins no en fan prou i contra els de Sepu van ser remuntats (2-1) amb un gol del rosinc Hossni Jelleun.

A qui també li costa guanyar és al Marca de l’Ham, que només ha obtingut un triomf. Al camp del Gironès-Sàbat, els figuerencs es van aferrar, també, al seu davanter de referència, Alberto Jiménez. El fluvianenc va anotar el seu tercer gol del curs al minut 5, però el conjunt de Guachi es va deixar igualar a l’inici de la represa (1-1).

La Jonquera és quart classificat i s’allunya a quatre punts del líder, el Juventuts de Lloret, després d’empatar (1-1) contra el Farners. Els d’Arnau Liesa van aconseguir la igualada gràcies a un gol d’Edgar Almendros al límit del descans que neutralitzava el 0-1 dels selvatans de penal.

La propera jornada

Aquest diumenge, la Jonquera jugarà al camp del Bellcaire (12 h), el Marca de l’Ham davant el Fornells de la Selva (17.30 h) i l’Empuriabrava-Castelló a l’Aeròdrom contra el Quart (18.30 h).