El Figueres es deixa empatar a Palamós al final

Un gol al minut 86 impedeix als figuerencs encadenar la tercera victòria consecutiva

L'11 del Figueres, a Palamós

L'11 del Figueres, a Palamós / UEF

Emporda.info

El Figueres ha estat a punt d’encadenar la tercera victòria consecutiva a la Lliga Elit, però s’ha hagut de conformar amb un empat (1-1) al camp del Palamós, en el derbi empordanès, aquest diumenge a la tarda.

A l’Estadi Palamós-Costa Brava els nois de Roger Vidal s’han avançat en el marcador amb un gol de l'exescalenc Zou Moustakim després d’una bona conducció (31’). A la represa, Quinti, porter figuerenc, s’ha mostrat segur, però no ha pogut evitar la igualada en el minut 86, obra de Davesa, quan la Unió s'acabava de quedar amb deu homes per l'expulsió d'Albert Genís. En els darrers segons, també va veure la vermella Joan Tubert.

Amb aquest empat, el Figueres es manté a la zona mitjana de la classificació i el diumenge que ve (17 h) rebrà la visita del Sabadell B, quart classificat, a Vilatenim.