L'Escala s'estrena per la porta gran

Un doblet de Xumetra protagonitza la primera victòria dels d'Arnau Sala a Tercera Federació

L'onze inicial de l'Escala contra el Vilafranca. | FC L'ESCALA

Emporda.info

Feia dues setmanes que s'hi quedaven a prop. Després de dues derrotes inicials i dos empats treballats, el Futbol Club l'Escala ha aconseguit aquest diumenge al matí la primera victòria de la seva història a una categoria superior a Primera Catalana. Ho ha fet al Nou Miramar i amb contundència, amb un 3-0 contra el Vilafranca.

L'equip d'Arnau Sala ha sotmès els visitants des del primer minut, quan Ramírez i Pime han fregat el primer gol. La llauna no ha tardat a obrir-se: Jordi Xumetra ha anotat el seu primer gol oficial amb els blaugranes amb un xut per l'escaire. Els dos equips han tingut ocasions, però el marcador no s'ha mogut fins que Xumetra ha anotat el segon gol al minut 73. La bala de l'Estartit ha anotat, així, el seu primer doblet amb el conjunt escalenc. Josu Currais ha sigut l'encarregat d'arrodonir la golejada poc abans del vuitantè minut de partit.

Així doncs, l'Escala acumula ja tres partits consecutius sense conèixer la derrota i comença a treure el cap de la part baixa de la classificació. El diumenge que ve a les 12 jugarà al camp de la Montanyesa, que suma dos punts més que els alt-empordanesos.