Alcalá i López guanyen l’Open de Fires de Figueres

El Club Tennis Figueres acull un torneig d’alt nivell amb 87 tennistes i que estrena per primer cop en 37 edicions la categoria femenina

Els guanyadors i les autoritats del 37è Open de Fires, al Club Tennis Figueres. | EMPORDÀ / redacció. santa llogaia d’àlguema

Redacció

Les instal·lacions del Club Tennis Figueres van proclamar, el diumenge passat, Max Alcalá i Esther López com a campions de la 37a edició del torneig de tennis Open de Fires Autopodium Audi. Les pistes de Santa Llogaia d’Àlguema van veure en acció, durant tota la setmana, un total de 87 tennistes en categories femenina i masculina.

Alcalá, jugador del Real Club Tennis Barcelona-1899 i situat al rànquing 563 de l’ATP, es va desfer del tennista de Madagascar Valian Rakotondrasoa per un clar 6-2 i 6-1a la final. Pel camí, Alcalá s’havia desfet d’Ignasi de Rueda (6-1 i 3-0) i de Marc Ros (6-3 i 6-1).

En la categoria femenina, que hi tenia cabuda per primera vegada, la campiona catalana Esther López, del Cercle Sabadellès 1856, va superar la també campiona de Catalunya, la jove Lucía Aranda, per 6-4, 2-6 i 6-2 en la lluita pel títol. López havia deixat enrere Marina Alcaide (0-6, 6-3 i 2-6) i María Paredes (1-6 i 3-6).

A l’entrega de premis –es van repartir 5.000 €– hi va assistir el regidor d’Esports de Figueres, Pere Montserrat; l’organitzador de l’esdeveniment, Albert Ferrer; el president del club, Baldiri Guitart, i el jutge i àrbitre Xavi Bosch.