El Marca de l’Ham, l'Empuriabrava-Castelló i la Jonquera amplien la plantilla a Segona Catalana

Els figuerencs fitxen Joel Capel i Aymane, els castellonins Gerard Barrio i Luis Leaño i els jonquerencs Pau Baró

Jose García segueix a la Marca. | EMPORDÀ

Jose García segueix a la Marca. | EMPORDÀ / ll.r. figueres

Lluís Ribera

Lluís Ribera

El Marca de l’Ham ha posat fil a l’agulla per a preparar una nova temporada a Segona Catalana. L’equip segueix dirigit per Jose García i de moment ja té 14 jugadors confirmats. Els figuerencs han fitxat Joel Capel, que acaba d’ascendir amb el Bellcaire d’Empordà a Segona i que havia iniciat el curs al Torroella de Montgrí, i Aymane Moustakim (FS Vilafant). L’equip també vol recuperar el davanter Toni Ruedas, de l’Empuriabrava-Castelló.

El Marca de l’Ham té, de moment, lligada la continuïtat de 12 jugadors, entre els quals els porters Manel Sánchez i Bernat Marcè, i el golejador Alberto Jiménez. També segueixen Angel Hernández, Juanka Rojo, Víctor Garcia, Sali Balde, David Garcia, Jose Morata, Jairo, Santi Parras i Patrick González. En canvi, són baixa Nico Ortega (La Jonquera), Angel Laari, Abderrahim, Nene i Richi Montoro.

De Peralada a l’Aeròdrom

A la mateixa categoria, l’Empuriabrava-Castelló de Gabri Maragall ja té els dos primers fitxatges: Gerard Barrio i Luis Leaño, procedents del juvenil A del Peralada. En canvi, els darrers dies han marxat Ibu Jawo, Alejandro Montoro i Aleix Caball, tots tres a l’AE Roses, d’una categoria superior.

Pau Baró fitxa per la Jonquera

L’altre representant altempordanès de Segona Catalana, la Jonquera, segueix anant per feina i ja disposa de 18 jugadors. El darrer fitxatge ha estat Pau Baró, defensa que prové del Bescanó i que té passat al Bisbalenc, Banyoles i Figueres. Els d’Arnau Liesa també s’han assegurat la continuïtat d’Àlex Sánchez, Pau Aguiló i Marc Borràs.

Seguiu el mercat d'estiu del futbol altempordanès clicant aquí.