Peralada, Figueres i l’Escala, entre els darrers campions de futbol base

El juvenil A peraladenc recupera la Preferent com a campió de Primera i més títols per al cadet C figuerenc i per a l’aleví C escalenc

El juvenil A del Peralada, d’Enric Giménez, campió de Primera. | CFP

El juvenil A del Peralada, d’Enric Giménez, campió de Primera. | CFP / lluís ribera. peralada/figueres/l’escala

lluís ribera. peralada/figueres/l’escala

El futbol base va deixar tres títols més el cap de setmana passat: el del juvenil A del Peralada, el del cadet C del Figueres i el de l’aleví C de l’Escala. El conjunt peraladenc ha recuperat la Preferent juvenil quatre anys més tard després de proclamar-se campió del grup 13 de Primera al camp del Llançà (3-4) a la penúltima jornada de lliga. Els d’Enric Giménez han quedat per davant el Figueres B i han comptat amb jugadors que han debutat a Tercera RFEF com Gerard Caixàs –a prova amb el juvenil de l’Espanyol– i Martí Villén.

El cadet C del Figueres ha quedat campió de Segona. | UEF

El cadet C del Figueres ha quedat campió de Segona. | UEF / lluís ribera. peralada/figueres/l’escala

El cadet C del Figueres, dirigit per Enric Font i Miguel Barrado, ha aixecat el títol del grup 7 de Segona amb una jornada d’antelació després de superar el Llançà (2-1). També en clau figuerenca, cal destacar el segon lloc de l’aleví B a Preferent que li permetrà jugar la Copa Catalunya 9 anys després.

L’aleví C de l’Escala s’ha proclamat campió de Segona. | FCL

L’aleví C de l’Escala s’ha proclamat campió de Segona. | FCL / lluís ribera. peralada/figueres/l’escala

L’aleví C de l’Escala, entrenat per Marc Bosch i Pere Banana, es va proclamar campió del grup 37 de Segona després de guanyar, a la penúltima jornada, el duel pel títol contra el Base Roses A (0-3).

El juvenil B de l’Escala, a tocar

A més d’aquests equips, en anteriors setmanes s’havien proclamat campions el cadet A del Peralada, l’infantil A del Roses, l’aleví F del Figueres, el benjamí A del Llançà i l’aleví A del Cabanes femení. Encara queda un títol més per decidir. El juvenil B de l’Escala és segon del grup 5 de Segona, a un punt del líder, el Begur, però aquest dimecres (20 h) juga un duel pendent a Mont-ras i diumenge (18.30 h) al Nou Miramar tanca la lliga davant el Sant Feliu de Guíxols B.