L'Exèrcit organitza una cursa d'obstacles "cívico militar" a la caserna de Sant Climent Sescebes

La tercera edició serà el 6 de maig i és organitzada per la comandància militar de Girona amb el regiment d'infanteria Arapiles a la caserna militat General Álvarez de Castro

Una imatge de la cursa de l'any passat

Una imatge de la cursa de l'any passat / Fuerza Terrestre

Redacció

La comandància militar de Girona i el regiment d'infanteria "Arapiles" núm. 62 organitzen la tercera edició de la carrera d'obstacles "cívico militar" Arapiles Race, el proper dissabte 6 de maig al matí a la caserna militar General Álvarez de Castro de Sant Climent Sescebes.

Els equips participants -formats per quatre components masculins, femenins o mixtes- s'enfrontaran en una carrera de 20 obstacles al llarg de 9 km on els participants hauran de córrer, saltar, enfilar-se, arrossegar vehicles i trepitjar fang, entre d'altres. L'objectiu d'aquesta prova és, segons els organitzadors, fomentar i compartir valors esportius en una jornada esportiva i de confraternització entre els participants.

El cartell de la prova

El cartell de la prova

La inscripció és gratuïta, només hi poden participar majors de 18 anys i es pot fer fins al proper 27 d'abril enviant un correu electrònic a arapilesrace@mde.es o trucant al 972 558 433. L'accés al recinte serà a partir de les 8 del matí, on s'explicarà en què consistirà la prova, i de 9 a 10 h s'entregaran els dorsals i la bossa del corredor.

TEMES