El campionat estatal cadet de futbol platja tindrà una gran representació rosinca a la selecció catalana, dirigida per Dani Haro, també de Roses. La setmana passada es va completar el darrer entrenament del combinat d’aquesta especialitat, i es va fer pública la llista definitiva per sortir a competir.

Dani Haro a la platja de Roses M.M.M.

Els futbolistes convocats pel seleccionador Dani Haro són Francesc Argelés, Hugo Segovia i Pol Herrera de la Fundació UE Olot; Ian González, David Tena i Wail El Ouariachi del CF Peralada i Lluís Bojnowski, Moha El Asri, Ramy Saghdani i Adrià Curiel de l’AE Roses. Tots elles competeixen a l’estiu amb el Futbol Platja Roses. També hi són Òscar Díaz i Víctor Pijuan, que juguen amb el Torredembarra de futbol onze i competeixen a la sorra amb el CF La Riera. La Selecció Catalana Cadet masculina disputarà el Campionat d’Espanya als municipis d’El Viso i Alcaracejos, a la província de Còrdova, a partir d’aquest dimecres, fins al divendres 5 d’agost. Els integrants de l’expedició estaven citats aquesta passada mitjanit a la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona, per realitzar el desplaçament en autocar fins a terres andaluses i començar la competició.

Buscant lloc per a la final

Els joves jugadors catalans, molts d’ells formats al Roses Platja, s’enfrontaran a Castella-la Manxa, les Illes Balears i Galícia en la fase de grups, contra qui buscarà un dels dos bitllets en joc per accedir a la fase final de la competició.

El seleccionador català Dani Haro ens explicava que la tria pel campionat no ha estat fàcil. «Vam començar amb una preselecció de divuit jugadors i hem acabat amb una llista de dotze futbolistes, m’ha costat moltíssim decidir perquè el nivell és molt alt en aquesta categoria». Afrontem el Campionat d’Espanya amb molt bones sensacions i la nostra intenció fer un molt bon paper i ens encantaria arribar a la final i guanyar-la» afirmava el rosinc Dani Haro.