La pluja ha estat la convidada habitual de les Fires i Festes de la Santa Creu 2021. En aquest sentit, la climatologia ha obligat a reconfigurar els horaris i la planificació de l'Open de Pàdel organitzat pel Club Tennis Figueres.

Les pluges d'aquest cap de setmana passat condicionaven significativament la normalitat de la competició i, finalment, es va decidir posposar una setmana els partits previstos pel divendres, dissabte i diumenge fins al 7, 8 i 9 de maig, on la previsió meteorològica acompanya per poder gaudir al cent per cent del torneig i les activitats programades per l'organització. En aquest senti, el clínic amb la número tres del rànquing mundial, Marta Marrero, està previst pel dissabte 8 de maig en el mateix horari del pla inicial.

«Vam veure que amb la pluja i tot plegat era complicat. La millor solució era ajornar-ho tot una setmana per poder fer-ho tot amb normalitat i que puguem tenir una jornada de pàdel immillorable. Mantindrem la mateixa programació que la setmana anterior i Marta Marrero vindrà a fer el clínic entre dos quarts d'onze i dos quarts de dues del migdia del dissabte», explica Valen Pérez, organitzador del torneig per part del CT Figueres.

Tanmateix, els partits previstos de la primera fase dels diferents grups, encara pendents per a recuperar, se celebraran entre el divendres a la tarda i el dissabte al matí per tal de poder afrontar les fases finals a partir de dissabte a la tarda amb els quarts de final, les semifinals i les finals fins al diumenge al matí. Seguidament, se celebrarà l'entrega de premis per als guanyadors en una posada de llarg de luxe per part del Club Tennis Figueres, per tancar la primera edició d'un torneig que ha reunit més de cent vuitanta parelles de tots els nivells i vinguts d'arreu del territori.

A més, el nivell dels socis del club és especialment destacat en aquesta primera edició, ja que més de la meitat dels inscrits que, alhora, són socis del club figuerenc encara continuen vius i amb opcions d'entrar a les fases finals del torneig.