El CB Quart va perdre ahir (64-76) en el partit corresponent a la jornada onze d'EBA. Els gironins rebien el CB Vic immersos en una mala dinàmica de resultats: encadenaven dues derrotes després de caure contra el Sese (69-71) i el CB Martorell (67-51). En canvi, el Vic, que és el líder de la classificació, visitava Quart amb un balanç de 9 victòries i només una derrota. La que va conrear a la jornada 8 quan va caure només per un punt (69-70) contra l'Igualada. La victòria dels gironins hagués suposat trencar una molt mala dinàmica de resultats, tot i que segueixen a les parts altes de la classificació. Però el Quart no els va poder fer front en cap moment. Va perdre els tres primers parcials i va intentar l'heroica al darrer quart, quan els locals només es van imposar per un punt d'avantatge. Tot i això, els pupils de Carles Ribot segueixen en la lluita pel lideratge: són quarts amb un balanç de set victòries i quatre derrotes. La propera setmana la competició s'atura, així que el Quart no tornarà a jugar fins d'aquí a quinze dies, quan visiti la pista de l'Open Sports Arenys Bàsquet.