12 de juliol de 2019
12.07.2019

Isaac Alemán i Roc Segarra reforcen el Sarrià per la seva estrena a Plata

El primer, amb passat al Bordils, jugava en un equip de Sevilla i el segon ho feia al Palautordera

12.07.2019 | 06:30
El tècnic Salva Puig ja disposa de quatre reforços.

El Sarrià va concretar ahir dos nous fitxatges que reforçaran l'equip de cara a l'històric debut a Divisió d'Honor Plata. Es tracta de dos extrems, un d'esquerre, Isaac Alemán, i un de dret, Roc Segarra, que s'afageixen a les arribades de Pau Palacios (Calella) i Gerard March «Popi».

Alemán es va formar al GEiEG, el Gironès i el Bordils, amb qui va competir a Primera Nacional amb el filial i fins i tot va arribar a tenir minuts amb el primer equip a Plata. Aquestes dues últimes temporades jugava a la tercera categoria de l'handbol espanyol amb el Montequinto sevillà. És un extrem esquerre de molta disciplina tàctica que pot ampliar els recursos de l'equip. Per la seva banda, Roc Segarra es va formar a la Roca, aquesta temporada passada jugava a Primera Nacional amb el Palautordera i també havia passat pel Mataró. Es tracta d'un extrem dret amb molta facilitat finalitzadora.

De moment la plantilla del Sarrià només ha patit una baixa, la de Guillem Lozano, que ha marxat a Austràlia per estudis. L'objectiu del club és mantenir el bloc que va assolir l'ascens el curs passat i reforçar-lo amb alguns fitxatges com els que s'han anat concretant fins ara.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook