Les eleccions per a renovar la junta directiva i la presidència de la Unió Esportiva Figueres tenen lloc aquest diumenge, dia 31 de març, després d'acordar-ho a l'Assemblea General Extraordinària de Socis que va tenir lloc el passat mes de febrer a l'Estadi de Vilatenim. En aquesta convocatòria hi concorren dues candidatures encapçalades per l'actual president, el metge forense i pediatra Narcís Bardalet, i el periodista Luismi Martínez. Aquesta jornada de votacions coincideix amb el partit del primer equip, de Tercera Divisió, contra l'Ascó.

Bardalet, que va ocupar el lloc de José Antonio Revilla el 2018, es torna a presentar encapçalant la candidatura En bones mans. Luismi lidera el projecte Nous temps per a la Unió.

Des de 1952, la Unió Esportiva Figueres no havia viscut unes eleccions amb dues candidatures oposades. Aleshores van lluitar per la presidència Josep Nucete i Pere Padrosa.

Aquestes eleccions arriben quan el club està celebrant el Centenari de la seva fundació (1919-2019) i està a punt de rebre la Medalla d'Or de la Ciutat per aquest fet. Les votacions tindran lloc aquesta tarda a l'Estadi i els resultats es coneixeran cap al vespre, un cop s'hagin tancat les urnes i s'hagi pogut fer el recompte corresponent.