Amb l’Empuriabrava-Castelló menjant a part, l’emoció en la resta de la lliga se centra, per dalt, a saber qui ocuparà la segona plaça d’ascens, que permet pujar directe o fer la promoció segons la puntuació. En ple desembre, qui manté les opcions intactes és, de manera sorprenent, un Portbou que prové de Quarta Catalana. Els nois que entrena Jose García no s’arronsen contra ningú i no només guanyen als conjunts de baix.

El diumenge passat es van desfer del Torroella de Montgrí (2-1) amb un doblet de Toni Ruedas ­-el segon gol, en el minut 88- i feia quinze dies que havien batut el Begur (3-4). La insistència en els últims minuts té premi per al Portbou, que va tornar a obtenir un triomf agònic. El conjunt fronterer és quart, té el segon lloc a només un punt i el 13 de gener intentarà batre el líder davant l’afició.

El líder goleja el cuer 11-0

El líder goleja el cuer 11-0L’Empuriabrava-Castelló ja té deu punts de coixí en el lideratge després de no tenir pietat contra el cuer, el Cabanes, a qui van endossar un 11-0 amb sis gols inclosos del pitxitxi Alberto Jiménez.

El Roses fitxa Jose Cámara, defensa que prové del Base Roses

El Roses fitxa Jose Cámara, defensa que prové del Base RosesEl Roses va deixar escapar una bona ocasió per mirar de reüll les places d’ascens, però va perdre davant un Llançà (0-1) que sí que s’hi enganxa. En aquest duel, pels nois de Ramon Pérez va debutar el defensa Jose Cámara, que prové del Base Roses i té passat a l’Agullana, Bescanó i l’Armentera.

Guido, Reinaldo i Wilman deixen el Navata per anar al Vilafant

Guido, Reinaldo i Wilman deixen el Navata per anar al VilafantEl Navata ha vist com en les últimes setmanes tres jugadors que havia fitxat a l’estiu del retirat Col·lectivitat Boliviana marxaven al Vilafant, de Quarta. Es tracta de Guido Quiroz, Reinaldo Sánchez i Wilman Suárez. Del bloc de quatre que van arribar de Figueres,

al Navata només queda Whotyson.

El derbi entre l’Empuriabrava i l’Esplais, al camp de Castelló

El derbi entre l’Empuriabrava i l’Esplais, al camp de CastellóEl camp del centre històric de Castelló viurà, aquest diumenge (16 h), el derbi local entre l’Empuriabrava-Castelló, el líder, i l’Esplais, penúltim. Els d’Albert Albert sempre juguen com a locals a l’Aeròdrom d’Empuriabrava, de gespa natural i que deixaran reposar dos mesos perquè es recuperi.

El Vilamalla segueix sense escapar-se de la zona baixa

El Vilamalla segueix sense escapar-se de la zona baixaCinc equips es troben separats per només cinc punts a la zona baixa de Tercera Catalana, on en joc hi ha entre dues i tres places de descens a Quarta, segons la puntuació final. Un dels conjunts que hi estan involucrats és el Vilamalla, que el diumenge va estar a tocar de puntuar en el camp de l’Atlètic Bisbalenc (3-2). Els nois que entrena Narcís Barquero han guanyat un dels deu últims partits, recentment s’han reforçat amb el davanter Maicol i confien a deixar enrere les places fatídiques aquest diumenge (16 h) davant el Vila-sacra, novè classificat.