Cara i creu per al Bordils com a local i visitant. Si lluny de casa els gironins encara no han aconseguit sumar cap punt en cinc partits, en el pavelló blanc-i-verd és tot al contrari. El conjunt de Sergi Catarain ha fet de la seva pista un fortí i ja suma cinc partits invicte com a local, amb un empat i quatre victòries. La d'ahir va ser davant el Novás (35-32) en un partit molt igualat que s'ha decidit en els últims 12 minuts en un bon tram final dels locals que va ser imparable pels gallecs.

El Bordils comença perdent en els primers compassos de partits fins que al minut 11 aconsegueix igualar el marcador (5-5). A partir d'aquí va ser gol dels visitants i rèplica local per tornar a igualar el partit.

No seria fins l'11-10 que els de Sergi Catarain es posarien per primera vegada per davant el marcador quan faltaven sis minuts per arribar el descans.

Però el cert és que el partit va estar molt igualat fins arribar al descans, tot i que els locals van marxar als vestidors amb avanatge d'un gol (15-14).

Les coses no van començar bé pels locals en la segona meitat. Un parcial d'1-4 posava als visitants de nou per davant en el marcador en els primers cinc minuts de la represa (16-18).

Davant aquest parcial en contra els de Catarain van tenir un bona reacció i van marcar quatre gols en tres minuts per posar-se, un altre cop, dos amunt (20-18). Però els gallecs no es rendirien tan fàcilment i tornarien a igualar el matx (20-20).

Amb 23-24 s'entraven en els últims dotze minuts de partit, i els locals van tornar a fer una embranzida forta per fer un parcial de 5-0 (28-24) que els donava un marge de cara als 10 minuts finals.

I els locals van saber jugar amb aquest marge durant els minuts finals. Els de Catarain van anar alternant avantatges d'entre cinc i tres gols fins arribar al final dels 60 minuts amb el 35-32.

Arnau Palahí, amb 9 dianes, es va convertir en el màxim golejador del partit, en què tots els jugadors locals, incloent el porter Jordi González, van anotar almenys un gol.

El pròxim partit del Bordils és a la pista del Torrelavega, un equip situat a mitja taula i que ahir va perdre a la pista del Palam del Río, però porta dues victòries seguides com a local.