El Figueres ha fet un pas enrere per optar a la zona alta de Tercera Divisió després de caure golejat, aquest dissabte, al camp del Granollers (3-0). Els unionistes venien de perdre davant el líder Llagostera (0-1) i afrontaven el duel sense el sancionat Albert Canal a l'eix central, i es van quedar sense opcions en una desconnexió fatal a la segona part.

Pau Darba, només començar la represa, va col·locar l'1-0 i en el minut 57 els vallesans gaudien d'un segon penal -el primer, l'havien fallat a la primera part- provocat de nou per Dan Coll, que ocupava el lloc de Canal i que acabaria sent canviat. Enmig del despropòsit després del 2-0 de Raúl Torres, el Granollers col·locava el 3-0 definitiu en el minut 63 mitjançant Kilian. Els de Joan Esteva van fregar el gol de l'honor en el temps de descompte, però Marc Gelmà va topar amb el pal.

La setmana dels tres partits va començar malament pel Figueres, que el dijous, per Tots Sants, rebrà la FE Grama (16.30 h) i el diumenge es desplaçarà a Ascó.