La primera victòria històrica del Sant Pere Pescador a la Segona Divisió femenina s'ha aconseguit aquest diumenge al camp del Son Sardina balear, per la porta gran (0-4). Després de debutar amb derrota davant l'AEM Lleida (0-1), el vigent campió de Preferent s'ha destapat a Mallorca gràcies a una gran primera meitat, on ha deixat el partit sentenciat amb gols de Paula Denis (23') i Ana Ríos (27' i 37'). A la represa, la pitxitxi Blanca Cros ha tancat el marcador amb un penal transformat en el minut 60.

El conjunt de Joan Pont i Quim Sala s'ha mostrat molt sòlid i s'ha acabat apoderant de la pilota. El diumenge que ve, les altempordaneses rebran la visita del filial de l'Espanyol (16 h), quart classificat de la temporada passada.