El taekwondista alt-empordanès Joel González Bonilla no va prendre part en el Campionat de Catalunya sènior perquè ja està en un altre nivell i perquè el dissabte passat va assistir a Zagreb per lluitar a la 23a edició de Open de Croàcia (G-1). El del Tae Sport de Vilafant va anar per feina i es va penjar la medalla d'or després de guanyar els cinc combats que tenia al davant en pes ploma (-68 kg).

Joel venia de penjar-se la medalla de bronze en el Gran Premi de Londres, a l'octubre passat, i ara va fent camí per classificar-se pels que serien els seus tercers Jocs Olímpics, que es disputaran a Tòquio (Japó) al 2020. Per ser a la cita olímpica el procés serà el mateix que els darrers anys, sumar punts en el rànquing olímpic de -68 kg.

El doble medallista olímpic ocupa la sisena posició, en una còmoda situació, però per fer coixí necessita treure un bon resultat en el Gran Premi Final que tindrà lloc a principis de desembre a Costa d'Ivori. La prova tindrà lloc a la ciutat d'Abidjan i allà Joel González es trobarà amb els millors competidors de la seva categoria.