Lluís Masberenguer, tota una institució al GEiEG, on ocupava el càrrec de cap de la secció de natació i waterpolo, va morir la matinada passada als 48 anys després de no poder superar un problema vascular que l'havia tingut hospitalitzat les últimes setmanes. Masberenguer era també, des de feia un any, el delegat a Girona i Osona de la Federació Catalana, i entrenava el primer equip masculí grupista. L'enterrament es farà avui a les 11.30 a l'església de Bescanó, on residia.

Durant tota la seva vida dedicada al GEiEG havia sigut jugador de waterpolo, tècnic de l'històric equip juvenil femení que va guanyar el Campionat d'Espanya, i també del que va arribar a militar a Divisió d'Honor. A més a més va impulsar l'equip de màsters de natació, un dels més importants de Catalunya. Des de la seva arribada a la delegació girosonina de la Federació Catalana havia impulsat molt les activitats, organitzant el partit de waterpolo entre França i l'equip girosoní, o portant el seleccionador espanyol de natació, David Martín, a fer tecnificació amb els esportistes de la demarcació. La seva pèrdua ha significat un cop duríssim pel GEiEG i per la natació i el waterpolo gironí i català. Lluís Masberenguer tenia 48 anys, estava casat i tenia dos fills.

La pèrdua de Masberenguer va ser valorada pel president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran, com «un cop molt dur perquè era una persona estimada, entranyable i incansable, que ho havia sigut tot, àrbitre, directiu, esportista, entrenador». En aquest sentit va destacar que «exercia el càrrec de delegat a Girona des de feia un any i ho feia amb entusiasme i moltes idees, amb una dedicació absoluta i sense tenir mai un no». En aquest període va aconseguir dinamitzar molt la delegació i, per exemple, va ser clau en l'organització del partit entre França i l'equip girosoní de waterpolo que va comptar amb Blai Mallarach.