Sebastian Vettel (Ferrari) va aconseguir fer-se amb la pole position al Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1 i es postula com el màxim favorit a la victòria en la carrera d'avui (Movistar+, 14:00). L'actual líder del Mundial, per només un punt, intentarà incrementar el seu avantatge respecte del britànic Lewis Hamilton (Mercedes), segon al Mundial, que sortirà des de la quarta posició de la graella.

Vettel sortirà acompanyat del seu company d'equip, el finlandès Kimi Raikkonen, segon en la qualificatòria, mentre que Hamilton ho farà rere el també finlandès Valtteri Bottas, que va situar el seu Mercedes amb el tercer millor temps.

Rere els quatre pilots que es barallen pel Mundial, s'hi van tornar a situar els dos Red Bull. Max Verstappen es va classificar en cinquena posició, mentre que Daniel Ricciardo ho va fer en sisena. Pel que fa als pilots espanyols, l'asturià Fernando Alonso (McLaren) va aconseguir el vuitè lloc, per darrere el Renault de Nico Hulkenberg, mentre que Carlos Sainz (Toro Rosso) ho farà en desena posició, compartint la cinquena línia de l'engraellat amb Stoffel Vandoorne. L'objectiu d'ambdós pilots espanyols és, en primer lloc acabar i, si es pot, sumar punts.