L'equip del Cristalleria de Roses va demostrar, un cop més, el seu poder en el Campionat Local de futbol platja Vila de Roses. El dissabte passat, a la platja de la Punta, en la 21a edició d'aquest torneig, va aconseguir el seu cinquè títol, tot recuperant la copa que havia deixat escapar feia un any contra el Piscines Gutiérrez. En aquest cas, el Cristalleria de Roses -deu finals jugades en set anys- es va imposar a la final al Serralleria Blanco (2-7), subcampió per segona edició seguida. Un total de 13 equips van prendre part en aquest campionat organitzat pel Club d'Esports i Lleure Platja de Roses i l'ajuntament rosinc.

El Cristalleria de Roses va dedicar la victòria a l'exfutbolista Iñaki Fernández Búfalo i a Maria Carmen, parella de José María Fernández, un dels seus patrocinadors.

MVP per a Pitu i Boque

El pentacampió del Campionat Local de futbol platja també va rebre el premi al fair play i al del millor jugador de camp, de la mà del futbolista del Base Roses Pitu Labrador. El subcampió, el Serralleria Blanco, es va endur com a consolació el premi al millor porter, Sergio Blanco Boque, també jugador dels de la Vinyassa.