L'anglès Lewis Hamilton, pilot de l'escuderia Mercedes, va dominar ahir, per davant l'alemany Sebastian Vettel (Ferrari), la jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Àustria, la novena prova del Mundial de Fórmula U, que es disputa al Red Bull Ring d'Spielberg.

El britànic, que ja havia estat el més veloç al matí, va signar la volta més ràpida que s'havia aconseguit fins la data al circuit d'Estiria (que tornava a la competició fa tres anys després d'una aturada d'una dècada) a la sessió de la tarda. Va cobrir els seus 4.813 metres amb pneumàtics de compost ultratou amb un minut, cinc segons i 483 mil·lèstimes, 147 menys que Vettel, líder del Mundial, amb 14 punts d'avantatge sore Hamilton.

Tots dos reprendran així a Àustria el seu gran duel pel títol, després que durant la jornada de dijous signessin les paus. El tetracampió mundial alemany va demanar disculpes i va admetre que mai hagués hagut de xocar, per darrere i de costat, contra el Mercedes de l'anglès, amb el cotxe de seguretat en pista i a la cursa de Bakú.