L'Escala, que ha fitxat dos davanters en una setmana, s'ha allunyat de les places d'ascens a Primera Catalana després de perdre de manera inesperada en el Nou Miramar davant l'Aro (1-2), que va capgirar el marcador a la represa i amb un penal en l'últim minut comès per Gerard Mas.

Els escalencs es mantenen en tercer lloc, atrapats pel Cassà, però veu com els rivals directes se li escapen: el Bosc de Tosca, que faria la promoció per pujar, està a cinc punts, mentre que el Banyoles, que pujaria directe, a sis quan queden 12 punts en joc. Tanmateix, els d'Albert Gasca tenen els goal average perduts amb ambdós conjunts.

L'1-0 del partit davant l'Aro el va anotar Gerard Muñoz, fitxat per l'Escala el dimarts de la setmana passada. El fins ara davanter del Farners acumulava nou gols a Primera Catalana i el curs passat, a la mateixa categoria, en va acabar anotant cinc amb la Jonquera, que va obtenir l'ascens a Tercera Divisió.

Muñoz té 24 anys i també ha vestit les samarretes del Palamós, Manlleu i Girona, amb debut inclòs a Segona Divisió A ara fa tres temporades. L'arribada del jugador gironí es complementa amb la d'Andreu Castanyer, fitxat de la Unió Girona fa dues setmanes després de marcar 24 gols a Tercera Catalana.

L'Escala: Ureña, Nil Pàmies (Gerard Mas, 61'), Ricard Ferrer, Salam, Sergi Ramírez, Adrià Serra (David Puig, 79'), Blanco (Gasull, 71'), Argi, Masjoan (Castanyer, 71'), Darnés (Agustí, 71') i Gerard Muñoz.

Aro: Costa, Dkiouak, Román (Ortigosa, 80'), Torrent (Sbarra, 58'), Sala, Pradas, Moreno (Ruiz, 80'), Rodríguez (Pérez, 67'), Romero, Guerrero (Juwara, 67') i Ait Ellah.

Gols. 1-0, Gerard Muñoz (40'); 1-1, Román (68'); 1-2, Pau Sala (p)(89').

Àrbitre: Guerrero Fernández.