El GEiEG va caure ahir a la tarda a la pista del Platges Mataró, un rival directe a la zona mitjana de la classificació i que es va mostrar superior en tot moment. Ambdós equips arribaven a la cita amb el mateix balanç (6 victòries i 6 empats), no obstant això, va ser l'equip de casa qui va portar sempre la veu cantant. Al descans, les grupistes perdien de 14 (41-27), i, malgrat intentar-ho a la represa, la reacció no va arribar.

BENCRIADA-CALELLA

El Bencriada va sumar una important victòria a casa contra el Calella. Tot i arribar al descans perdent de sis després de patir d'allò més amb la defensa zonal visitant (28-34), les de Sandra Ventura van saber reaccionar a temps per amb un triple de Ferreiro donar la volta a l'electrònic (51-49). A continuació, el Bencriada va recuperar una pilota que també va acabar amb un triple que posava el 54-49 a un minut per acabar. Al final 57-50.