A la tribuna de l'estadi Palamós-Costa Brava en van prendre bona nota el tècnic del Girona, Pablo Machín i el director esportiu del filial i del futbol base, Albert Síria. L'evolució del davanter barceloní, Manel Martínez, que el club blanc-i-vermell té cedit al Llagostera és fantàstica i bona prova d'això són els tretze gols que ha marcat vestint la samarreta blaugrana. L'últim d'ells, una autèntica obra d'art que va servir per tombar el Gavà (1-0) quan el partit ja agonitzava. Una centrada de Pitu des de la frontal, la va baixar Manel amb el pit, va fer passar l'esfèrica per damunt d'un jugador rival i sense deixar caure la pilota va etzibar un xut al pal més llunyà de Craviotto.

El golejador barceloní és un pur nou que destaca per la seva alçada i corpulència i que quan li cau una pilota als peus és d'aquells que no perdona i diumenge ho va demostrar fent un gol amb la seva cama menys bona, l'esquerra. El tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, va qualificar la diana de Manel com «un escàndol de gol». Va explicar el maresmenc que «no és fàcil fer el gol que ha fet, però és un jugador d'una sang freda important».

A parer d'Alsina, la categoria de bronze se li està quedant petita al davanter cedit pel Girona, ja que «per mi és un jugador que ara mateix està preparat per jugar a Segona Divisió A», assegurant que «aquest any ha crescut moltíssim, segurament la gent veu els gols que fa, però a part d'això ens aporta treball, sacrifici i a més, és un home llest perquè en l'estratègia defensiva sempre està ben situat i les pilotes van a ell». Alsina conclou dient que «és un noi exemplar i me n'alegro per ell, tot i que el mèrit no és només seu sinó de tot l'equip perquè per poder fer gols cal un treball col·lectiu». Manel Martínez és el tercer màxim golejador del grup tercer de la Segona B després de Boris (Gavà), que suma 20 gols i Carlos Martínez (Vila-real B), amb 17.