Gran partit de l'Estartit en el difícil camp de l'Europa, el Nou Sardenya. Es va veure un partit molt disputat amb molta lluita en el mig camp durant els noranta minuts de joc. Les defenses es van imposar als atacs. Va ser un partit amb poques ocasions clares de perill per ambdós conjunts. La primera meitat va ser molt igualada sense un dominador clar. A la represa, les barcelonines van apujar el llistó però l'equip blanc-i-vermell es va sobreposar. La defensa gironina va plantar cara a l'Europa que pràcticament no va generar perill a la porteria de Roberta. En el minut 80, Júlia va rematar de cap en la sortida d'un córner. En els minuts finals de partit, la gironina Júlia va situar l'empat en el marcador transformant un bon llançament de falta en el minut 88. Amb aquest resultat, les gironines trenquen la dinàmica de dues derrotes consecutives davant l'Espanyol i el Sant Gabriel.

El pròxim partit serà vital per al conjunt de Corfield, que jugarà a casa davant el cuer classificat, el Porto Cristo, que suma 2 punts. L'Estartit, amb la necessitat de sumar els tres punts davant les balears si volen mantenir la categoria es veuen obligades a guanyar per retallar distàncies. El resultat de l'anada va ser una golejada de les blanc-i-vermelles per 1-7.