Aquest migdia (12 h) al Municipal Palamós-Costa Brava, el Llagostera d'Oriol Alsina té prohibit fallar si no es vol complicar encara més la vida. Una victòria davant del Mallorca B, un rival amb qui empata a punts a la classificació, ha de servir per recuperar les bones sensacions que va deixar el recent tram de campionat que van aconseguir els blaugranes amb dues victòries i un empat.

El Llagostera té ben viu en el record el 4 a 0 de la primera volta i, segons Alsina, les plantilles d'uns i altres han variat poc. «Pràcticament jugarem els mateixos futbolistes que ho van fer a la primera volta. Recordo que en aquell partit vam estar bé fins al minut 40 i després un error individual ens va condemnar i a partir d'aquí ens van passar per sobre», rememorava el maresmenc. El tècnic no es refia ni un pèl del lloc que ocupa el filial mallorquinista a la classificació perquè considera que «és un equip que ha crescut moltíssim i en aquests moments és un dels millors rivals a fora, però nosaltres també estem bé com ho demostra que en el darrer partit vam sumar un punt en un camp complicat», va dir Alsina en referència a l'empat a l'estadi de l'Atlètic Balears (0-0).

En el darrer partit dels gironins a Son Malferit, el tècnic del Llagostera va optar per un plantejament de contenció amb una defensa de quatre que es convertia de sis quan tocava defensar. De fet, fa una setmana fins a quatre laterals purs van actuar d'inici davant l'Atlètic Balears. Per al partit d'avui davant els balears, Alsina té clar que «hem d'anar per la victòria i això passa per intentar generar més arribades», assegurant que «no farem el mateix sistema que en l'últim partit perquè tenim jugadors lesionats, però jugarem més ofensivament».

El Mallorca B és un conjunt irregular i que com els del Gironès també s'ha reforçat en el mercat d'hivern. Ha recuperat Sergio Sarmiento, del Gavà, i ha fitxat els joves Calle Quintana i Borja Sánchez. Els locals tenen la baixa confirmada del migcampista Pitu, mentre que Vivi, Samu i Colorado són dubte fins a darrera hora. En canvi, Marc Fernández torna després de complir un partit de sanció. El conjunt balear només compta amb onze jugadors del primer equip i haurà de completar la convocatòria amb juvenils.