El malagueny Isco Alarcón, protagonista de la victòria de la Reial Madrid a Pamplona davant l'Osasuna i en la lesió del local Tano Bonnín, va admetre que havia tingut una "sensació esgarrifosa" quan es va produir l'acció.

"Ha estat una acció desafortunada del joc, una disputa de la pilota, xoquem genoll amb genoll, crec que se li queda clavada a la gespa pel que he pogut veure. És una pena que hagi patit aquesta lesió tan greu. Ho sento. Ha estat una jugada fortuïta i que es recuperi ", ha indicat a Movistar +.

Va explicar que aviat es va adonar de la importància de la lesió -fractura de tíbia i peroné de la cama dreta-, principalment pels crits de Tano, qui ja parlava del diagnòstic.

Pel que fa al partit, ha indicat que el Reial Madrid va vèncer a un equip "que s'està jugant molt també" en "un camp que pressiona molt" i ha advertit que "la gespa estava molt, molt malament".

"Però hem sabut patir fins al final i hem aconseguit els tres punts, que era el que volíem", ha apuntat Isco, autor del segon gol madridista que ja va decantar la balança: "Estic content. Faig el meu treball i ho seguiré fent".

Pel que fa al dispositiu que va posar en pràctica Zinedine Zidane amb tres centrals i després el canvi a la defensa de quatre assenyalar que "el míster ha cregut convenient això, ens ha sortit bé, de luxe".