El defensa de l'Escala Jordi Alforcea ha decidit posar punt final a la seva carrera després d'arrossegar unes molèsties al pubis. El futbolista altempordanès, de 35 anys, era titular indiscutible amb Albert Gasca a l'eix central i penjarà les botes després d'haver passat per la Jonquera, Peralada, Figueres -tres ascensos a Tercera Divisió- i Marca de l'Ham, entre d'altres. Alforcea va iniciar, l'estiu passat, una segona etapa a l'Escala.

L'Escala mereix més al camp del líder

En el duel pel lideratge de Segona Catalana, l'Escala es va quedar sense assaltar el primer lloc en el camp del Bosc de Tosca (0-0), que continua manant amb un punt més i un partit menys, si bé ara l'equip altempordanès ha baixat al tercer lloc, fora de les places d’ascens, en detriment del Bescanó.

Els nois d'Albert Gasca tenien les sensibles baixes a la defensa de Ricard Ferrer, sancionat, i de Jordi Alforcea, retirat, i van merèixer la victòria. Malgrat desactivar el conjunt garrotxí, l'Escala es va haver de conformar amb un empat el dia que retornava sota els pals Joan Ureña, absent en els dos últims partits per lesió.

Punt èpic amb el defensa Meli actuant de porter

El Roses continua a la zona mitjana després de tornar a posar les coses difícils a un rival d'entitat, l'Abadessenc (0-0). En el retorn del defensa Gerard Fageda, que s'havia perdut el duel contra el líder Bosc de Tosca per sanció, el conjunt de Gabri Maragall va tenir les seves opcions i va aferrar-se a l'èpica. Òscar González, porter rosinc, va aturar un penal abans del descans, però en la jugada posterior es va lesionar, i davant la baixa de Sergio Feria i sense porter de recanvi, el defensa Meli va acabar ubicant-se sota els pals durant tota la segona part amb actuacions de mèrit. Després del Bosc de Tosca, aquest diumenge (16 h) l'estadi de Mas Oliva tornarà a rebre la visita d'un dels candidats a l'ascens, el Banyoles.

Sense símptomes de millora

Nou pas enrere del Base Roses per eludir el descens a Tercera Catalana ja que diumenge passat al camp del Cornellà del Terri va encaixar una dura derrota (3-0) que el manté a la zona calenta. Els nois que entrena Jordi Ricart tenien les absències de David Costa i Raül Blanco per sanció i a la mitja hora ja perdien 2-0 contra un rival que entrena el figuerenc Toni Soler i que té altempordanesos a la gespa com Pep Roca, Jordi Sánchez i José Cámara. El Base Roses rebrà, aquest dissabte (16 h), el Blanes en un duel clau per evitar el descens.