El Palamós continua per quarta jornada consecutiva en el quart lloc de la classificació malgrat les dues últimes derrotes, primer a Vilafranca del Penedès (3-2) i diumenge passat contra l'Olot (0-2). La derrota davant els de Calderé, a més a més, va significar la primera ensopegada a casa pels de Mármol que abans de rebre als garrotxins sumaven 2 empats i 4 victòries davant la seva afició. Tot i això, els del Baix Empordà, segueixen conservant la quarta plaça que es van adjudicar a la Jonquera (0-1) i tot i les dues últimes jornades sense sumar, surten reforçats moralment per la imatge de competitivitat mostrada davant els primers classificats.

Després del derbi, els palamosins van rebre els elogis del tècnic de l'Olot, Ramon Maria Calderé, que va valorar i molt els tres punts aconseguits perquè va ser una victòria «patida» davant un «excel·lent» Palamós. El tarragoní, no descarta que els de Mármol segueixin instal·lats a la part alta. «Valoro molt el Palamós i si és capaç d'aguantar aquest ritme serà un candidat més a fer el play-off».

De la seva banda, el tècnic del degà, Joan Mármol, va lloar l'actitud dels seus. «Estic molt orgullós d'aquest equip perquè no té por». Pel palamosí, la primera derrota a casa va arribar després de mostrar una bona imatge i caure amb el cap ben alt, tractant de tu a tu l'Olot. «Hem plantat cara als tres grans de la categoria i això et deixa bones sensacions». Si una cosa té clara Mármol, tot i ocupar zona de promoció, és que el discurs de principi de temporada no ha de variar ni un mil·límetre. «Contra l'Olot va ser una llàstima no sumar de cara a l'objectiu de la salvació».