Castelldefels-Quart, 69-73.

Castelldefels. CINC INiCIAL: Olmedo (9), Haro, Sese (12), Boronat (20) i Torres (7). reserves: Vazquez (3), Pages (11), Carrasco, Bertomeu (2), Sole, Martinez (5). tirs lliures: 13/16. triples: 6 (1 Vazquez, 1 pages, 1 Martnez, 2 Boronat, 1 Torres). faltes personals: 19. Cap eliminat. ? quart-germans cruz. CINC INiCIAL: Bataller (4), Masllorens (15), Serra (6), Jimenez (10), Kanis (8). reserves: Dos Santos (8), Camps (10), Martorell (3), Vila (9). tiirs lliures: 5/15. triples: 8 (3 Masllorens, 2 Serra, 2 Jimenez, 1 Martorell). faltes personals: 17. Cap eliminat. P PARCIALS 1 24/11 2 16/16 3 16/20 4 13/26.

El Quart-Germans Cruz va obtenir una valuosa victòria a la pista del Castelldefels en un enfrontament que no va començar gens bé per als gironins. Els homes d'Albert Brea encaixaven un parcial inicial de 24-11 que els faria anar a remolc fins al tercer període. Una de les claus va ser l'alt encert dels locals.

Tot i així, el Quart va augmentar la intensitat defensiva al segon període i això els permetia canviar les sensacions dels primers deu minuts malgrat no poder retallar diferències en el marcador. Al descans s'hi va arribar amb els gironins tretze punts per sota (40-27), si bé la millora de joc en el segon quart convidava a l'optimisme.

A la represa, un triple del Castelldefels demostrava al Quart que aquest no seria un matx fàcil de guanyar, al mateix temps que els nervis començaven a ser presents, ja que el temps per consumar la remuntada s'anava reduint.

El conjunt dirigit per Albert Brea va enfortir les línies defensives a partir del tercer període i això li va permetre augmentar l'encert ofensiu de les diverses zones del camp. La intimidació de Rafael Dos Santos va tornar a ser clau en un matx en què el Quart perdia de nou punts al minut 30 (56-47).

La confiança i les sensacions eren favorables als visitants, que van remuntar ràpidament el desavantatge i només el local Jordi Boronat (20 punts i 7 rebots) sota el cèrcol oposava resitència per part del Castelldefels. Especialment important va ser l'encert de Pau Vila (9 punts) i Albert Masllorens (15 punts) en aquests darrers minuts, recolzats per Dos Santos (10 punts i 14 rebots). Els darrers minuts, el Quart va saber tancar el partit per sumar la quarta victòria en cinc partits i seguir com a líder del seu grup, empatat a nou punts amb el Barberà, el Pardinyes i el Palma.

"Hem sabut corregir els errors dels primers deu minuts i progressivament hem pogut retallar distàncies", assegurava Albert Brea després d'assolir un triomf treballat davant un rival que es preveu estigui a la part alta de la classificació per la qualitat de la seva plantilla i els resultats obtinguts.