Lloret-Vilafranca, 2-3

LLORET VILA ESPORTIVA. Serra, Ariza, Ramos, Patau, Grau L. (1), Plaza, Farré (1), Grau M, Grau A. , Perarnau . ? CAFÈS NOVELL VILAFRANCA CAPITAL DEL VI. Arellano, Cusachs (1), Vazquez M., Pintado, Galán (1), Vazquez J., Palau (1), Fernandez, Ferrer, Marti G GOLS. 1-0, min 16, Grau; 1-1, min. 19, Cusachs; 2-1, min. 22 Farre; 2-2, min.23, Palau; 2-3, min.33, Galan.A ÀRBITRES. Ribó Navarro i Minguela Sans. Faltes: 7-8.

El Lloret, cinquè classificat amb 11 punts, rebia la visita del CP Vilafranca, tretzè amb set punts. Un enfrontament que començava amb una falta directa errada per part del Vilafranca al minut 6. Seguidament, David Plaza va errar una falta directa després que l'àrbitre ensenyés una targeta blava. Al minut 16, Lluis Grau avançava al Lloret amb una diana. Els visitants, però, aconseguien empatar de nou amb un gol al minut 19. Els locals no es van rendir i tres minuts més tard van aconseguir de nou avançar-se en el marcador amb una diana d'Adrià Farré. Al descans s'hi arribaria amb empat a dos després del gol aconseguit pels visitants al minut 23.

Al minut 28, Marc Grau errava una falta directa i no podia avançar de nou al Lloret. El partit estava obert i això ho va aprofitar el Vilafranca per avançar-se amb el 2 a 3 al minut 33. Els visitants van poder sentenciar el triomf amb el quart gol amb una falta directa, però Ferran Serra la va aturar. Una targeta blava per al porter va suposar una nova falta directa, aturada per Oriol Perarnau. Finalment, la victòria va marxar de Lloret amb el 2 a 3. Un resultat que deixa al Lloret en la cinquena posició amb onze punts tot i la derrota encaixada.