SANT QUIRZE-BORDILS B, 36-23

SANT QUIRZE. Sanchez, Garcia (2), Reig (4), Carrillo (3), RocaPardo, Reig (8), Madriles, Fernandez (5), Gabriel (6), Ezquerra (1), Berbel, Gallardo (4), Admela, Carrillo (1), Altes (2). ? BORDILS B. Congost, Maso (5), Palahi (4), Hospital, Pou (1), Aleman (2), Pereson (7), Montero (2), Figueras, Batlle, Molina (2), palol i Oliver. P PARCIALS 18/12 (descans) 36/23 (final).

El Bordils B va sumar una clara derrota en la seva visita al Sant Quirze, un dels rivals candidats a ascendir. El matx va estar marcat per les baixes dels gironins, que sense el seu lateral esquerre Karl com a màxima referència ofensiva ni cap pivot natural va aguantar la ofensiva dels locals fins a la primera meitat, tot i marxar al descans perdent per sis gols (18-12).

A la represa, un parcial de 0-3 favorable al Bordils B va provocar els nervis del Sant Quirze, que va reaccionar ràpidament fent gala de la qualitat dels seus homes. Els locals van anar ampliant progressivament l'avantatge en el marcador fins a situar-se tretze gols per sobre (36-23). Una derrota que deixa als gironins avantpenúltims a la classificació de la lliga de Primera Nacional d'handbol.