BENCRIADA-HOSPITALET,55-56

BENCRIADA. CINC INiCIAL: Trabal N (11), Llagostera (3), Ribas (6), Trabal H. (12), Tio (8). reserves: Gallego, Ferreiro (3), Cantero (4), Valera (2). tirs lliures: 6/10. triples: 8 (2 Duch, 2 Trabal H., 2 Ribas i 1 Ferreiro). faltes personals: 16. Cap eliminada. ? CEJ L'HOSPITALET. CINC INiCIAL: Codina (8), Arias (2), Illa (7), Dessola (2), Bargallo (8). reserves: Pereira (8), Mora (7), Dutren (6), Sanchez (4), tirs lliures: 11/16. triples: 3 (2 Codina i 1 Illa). faltes personals: 16. Cap eliminada P PARCIALS 1 15/15 2 11/17 3 12/10 4 17/14.

El Bencriada Banyoles va sumar la tercera derrota consecutiva en perdre a casa davant el CEJ L'Hospitalet en un matx en què les gironines van donar massa oportunitats a les seves rivals. Els primers deu minuts de partit el Bencriada va donar massa oportunitats a l'Hospitalet i va acabar empatant el primer quart (15-15).

El segon període el van aprofitar les visitants per capgirar el marcador i posar-se per davant al descans amb sis punts de renda (26-32). L'Hospitalet, un conjunt molt dur, no va posar les coses fàcils a les gironines si bé les jugadores de Sandra Ventura van poder tornar a posar-se per davant en en els darrers deu minuts. El final del partit va ser molt igualat i obert, de manera que la victòria es preveia molt lluitada i així va ser. Amb vint segons per la conclusió del partit, les visitants van anotar una cistella que situava el marcador 55-56 a 7 dècimes per al final. Tot i el temps mort del Bencriada, no van tenir temps de forçar la pròrroga o obtenir el triomf.