ALABÈS-R. MADRID, 1-4

ALABÈS: Pacheco; Kiko Femenía, Alexis, Feddal, R. García, Theo; Dani Torres (Santos, min. 83), Camarasa, Manu García (Krsticic, min. 61); Edgar (Katai, min. 66) i Deyverson. ?R. MADRID: Keylor Navas; Danilo, Pepe (Nacho, min. 24), Varane, Marcelo; Kroos, Kovacic, Isco; Bale (Lucas Vázquez, min. 87), Ronaldo i Benzema (Morata, 66). G GOLS: 1-0, min.7: Deyverson; 1-1, min.16: Ronaldo, p.; 1-2, min.32: Ronaldo; 1-3, min. 84: Morata; 1-4, min. 88: Ronaldo. A àrbitre. Sánchez Martínez. Va amonestar a Deyverson, Dani Torres, Theo, Krsticic i Kiko Femenía (Alabès); així com també a Bale (R. Madrid). Va expulsar l'entrenador de l'Alabès Mauricio Pellegrino. E ESTADI. Mendizorrotza (Vitòria): 19.840 espectadors a les graderies.

El Reial Madrid va golejar l'Alabès en la seva visita a Mendizorrotza, remuntant un gol inicial dels locals que els avançava en el partit després d'exhibir un bon joc a la primera meitat. El conjunt blanc començava dominant l'enfrontament i amb un rival que li cedia la pilota i l'esperava replegat en el seu camp amb la intenció d'aprofitar un contraatac. Precisament en una contra els locals van marcar l'1-0, a través de Dyverson. Un gol matiner, al minut 7, que avançava el conjunt basc davant l'eufòria dels prop de vint mil aficionats. El Reial Madrid, però, no va tardar a recuperar el terreny perdut mitjançant dues dianes de Cristiano Ronaldo. La primera d'elles arribava a través d'un polèmic penal per mà de Deyverson després d'un llançament de falta de Gareth Bale.

Amb 1-0 a l'electrònic, els homes de Zidane van llançar-se a la recerca de l'empat. Tot i això, va ser Édgar el que va estar a punt d'anotar el segon, amb un cop de cap que va marxar a l'esquerra de la porteria defensada per Keylor Navas. La polèmica va arribar llavors, amb el penal assenyalat sobre Deyverson per unes mans molt protestades per l'Alabès. Pacheco no va endivinar la trajectòria de la pilota i Cristiano va igualar el marcador. Pocs minuts després, les molèsties musculars de Pepe van donar entrada a Nacho.

L'Alabès no es va desfer amb l'empat i va seguir buscant el segon gol. Al minut 32 Cristiano Ronaldo va marcar el seu segon gol de la tarda amb un llançament des de fora l'àrea que va tocar en Zou Feddal. A la represa, Keylor Navas va salvar l'empat en un mà a mà amb Camarasa. El duel va entrar en un tram en què els dos equips disposaven d'oportunitats per marcar amb jugades elaborades i l'Alabès avançant línies. En el minut 78, el segon penal a favor del Madrid i llançat per Ronaldo el va aturar Pacheco. Els blancs, però no van perdonar i van tancar el partit amb dianes de Morata, en un contraatac, i Cristiano Ronaldo, en aprofitar una passada de Marcelo.